miercuri, 22 februarie 2012

Natutura ≠ camping

Sunt destul de revoltat asupra tembelei de lege pe care au dat-o lichelele de parlamentari cu referire la camping. Faimaoasa " Lege a campingului".In cazul in care nu stiti despre ce este vorba va rog sa citti acest articol si sa vedeti ce le sunt in stare creierele sa "vomite".
Din pacate nu vom avea dupa legea lor sa ne mai bucuram de asa privelisti:
Sa nu mai ai tu voie sa-ti pui cortul unde doresti acolo in inima de padure unde ai tu chef sa auzi pasari, vant, animale cum fosnesc frunzele si iarba dupa mancare. Nu, nu mai ai voie esti silit sa iti pui cortul langa un manelist care nu a venit la iarba verde sa se relaxeze ci a venit sa-si tape ciozvarta de porc pe gratar, sa friga micu si pe fundal de guta si maneloase sa mai traga si o ragaitura, ca de asa l-a invata masa sa se poarte civilizat in natura. Nu zic sa nu-ti frigi ceva la foc sa u sa-ti faci ceva de mancare dar fa intr-un mod civilizat si curat.
Sper sa nu ajungem ca si nemtii sa stai 2 ore la rand la gratar in zona amenajata de picnic sa-ti faci 3 gratare si 2 costite. Da la ei asa se intampla se sta la rand la gratarele construite in zonele amenajate. Dar in rest e verde si e frumos. aia nu mai e iesire in natura dupa cum te taie capul aia ii la fel cum ies in parc si is obligat de autoritati sa merg doar pe alee sa nu calc iarba da doamne feri.
Problema este alta, exact cum zicea si mesterul intai de toate sa amenajeze locuri de de campare si camping si apoi baga legile si amenzile. Dar aicea este iara o manareala ca la carte aici se doreste descurajarea exploarararii si a drumetiilor serioase in natura ca ei sa poata linistit sa taie padurea si sa faca braconaj.
Si ei cu legea asta se spala pe maini si inchid ochii cand unu si altul de a lor calca pe bec.
Asa ca fratilor ia sa nu ne lasam noi calcati in picoare si manjiti de gunoaiele lor. Suntem niste persoane cu coloana vertebrala si spunem ca avem mai multa minte decat ieie. Nu o sa vina nimeni dupa noi prin boscheti sau prin inimi de padure unde mergem noi ca sa ne simtim bine si unde stam la un cor, un hamac un adapost improvizat natural. Pe american nu il cauta, din potriva il trimite in natura ca si asa ii prea obez de la mancarea nesanatoasa pe care o mananca.

Nu mai sidea si te gandi ca daca poti mere la padure sa faci un foc si sa sezi sa asculti pasarile ca tu intotdeauna vei avea voie. Manelarul e condamnat sa stee acasa si sa  bee berea si sa mance micu in bucatarie. Tu esti om facut pentru natura.

RESPECTAND NATURA SI EA TE VA RESPECTA SI IUBI PE TINE.

Niciun comentariu: